Alle nuttige info over
De Frères Brugge

Als leerling mag je bij De Frères rekenen op een brede algemene vorming en gedreven leerlingenbegeleiding. We willen je zin doen krijgen om jezelf naar een hoger niveau te tillen. En een goede voorbereiding is daarbij de sleutel! Daarom zetten we met plezier alle belangrijke informatie, wist-je-datjes over onze school en afspraken even op een rij.

Geschiedenis Frères

Duik in de geschiedenis van De Frères

Wat betekent concordia res parvae crescunt? En wie zijn nu die Frères? Wat zijn de waarden van onze school? We verklappen het je allemaal. Ontdek onze visie en waar we als school voor staan.

visie

Maak kennis met je leerkrachten, onze begeleiders en medewerkers

Benieuwd naar je leerkrachten? Je kan ze nu al leren kennen. Ook de contactgegevens van de directie, het secretariaat en de leerlingenbegeleiders vind je hier terug.

team

Tussenfoto
Praktische info

Goed om te weten:
alle praktische informatie over onze school

Van je dagindeling over de aankoop van je leerwerkboeken en hoe je op school geraakt: we bundelden alle nuttige info in een handig overzicht.

De Frères praktisch

Leerlingenparlement

Samenwerking met scholen uit Brugge tot in Amerika

Naast zo’n 900 enthousiaste leerlingen en een gedreven ploeg aan leerkrachten en medewerkers, telt De Frères ook een pak samenwerkingen. Denk maar aan het leerlingenparlement, ouderraad en basisschool De Frères.

samenwerking

Lees het schoolreglement

Goede afspraken, goede vrienden. Dankzij dit duidelijke schoolreglement weet je wat er van je verwacht wordt. Het is dan ook de onmisbare basis voor een aangename schoolomgeving en kwalitatieve lessen.

schoolreglement

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. Je kan toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.